Saltar apartados

Continuació d'Estudis

El títol de Graduat en Arquitectura Tècnica habilita per a l'exercici de la professió d'Arquitecte Tècnic, i les seues atribucions professionals estan regulades per llei. Es podrà accedir a Màsters de caràcter professional i/o de recerca i altres postgraus atenent a la normativa vigent.

Continuació natural del grau

Els objectius dels programes oficials de postgrau responen a les exigències que planteja l'Espai Europeu d'Educació Superior constituint una especialització d'alta qualitat en coneixements i competències científiques i professionals. La continuació natural del Graduat en Arquitectura Tècnica és el:

El Màster de Gestió en l'Edificació pot ser cursat per diverses titulacions. Si bé, la titulació d'Arquitectura Tècnica i Enginyeria de l'Edificació és la que té accés directe al títol de Màster, atès que el perfil del disseny curricular es conforma com a especialització de dites professionals.

El propòsit d'aquest Màster és la professionalització i la iniciació en les tasques acadèmiques/investigadores en l'àmbit de la Gestió de l'Edificació.

Màsters afins

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques afins de l'arquitectura tècnica pot optar pels següents màsters que ofereix l'Escola Politècnica Superior:

Altres màsters i cursos de postgrau

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques no afins a la titulació pot optar per una gran varietat de màsters i estudis propis de postgrau que ofereix la Universitat d'Alacant.

 

Grau en Arquitectura Tècnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464