Saltar apartados

Ofertes de pràctiques

TUTORIAL PER A l'ÚS DEL WEB DE PRÀCTIQUES PER A l'ALUMNAT
ESTUDIANTS DE GRAU DE L'ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR
Per a poder inscriure't i sol·licitar ofertes de pràctiques, primer has d'haver realitzat la teua matrícula per al curs actual
  • PAS 1. ENTRAR EN OFERTES (menú principal en la línia blava)

1.1. Per a visualitzar les ofertes de pràctiques en empresa de la teua titulació, has d'entrar a Campus Virtual (UAcloud), app "Pràctiques en empresa", i prémer sobre "Sol·licituds i ofertes" per a obrir la web d'OCU.

1.2. En la pàgina principal de "OCU Empre i pràctiques" seleccionar Ofertes. Aquesta informació no és pública, i solament és accessible per a estudiants amb matrícula en el curs acadèmic corresponent.

  • PAS 2. CONSULTA I SELECCIÓ DE PLACES OFERIDES

2.1. IMPORTANT: Abans de seleccionar les places oferides, et recomanem que consultes totes les característiques concretes de cada oferta de places (horari, període, funcions, etc.) en la pàgina web de l'oficina de pràctiques.

2.2. En la pantalla d'OFERTES selecciona dels deplegables els següents criteris de cerca:

- Tipus de Gestió = PRÀCTIQUES EN EMPRESA
- Pla d'Estudis: Hauràs de seleccionar el teu pla d'estudis actual i apareixeran les ofertes que les empreses/institucions hagen presentat per a la teua titulació.
- Després prem a Mostrar.

2.3. Com a resultat de la cerca tindràs una relació d'ofertes per al teu pla d'estudis: descripció de l'oferta i codi, nom de l'empresa (si prems en els enllaços a la descripció de l'oferta o de l'empresa tindràs més informació) i observacions amb dades rellevants com el període proposat, les tasques, si hi ha remuneració o no, etc.


2.4. Una vegada hages consultat les ofertes, pots sol·licitar-les prement el botó Sol·licitar. Hauràs de sol·licitar un mínim de 3 ofertes.

2.5. Les ofertes que hages sol·licitat queden guardades en el sistema i una vegada hages acabat hauràs d'ordenar-les per preferència.

  • PAS 3. ORDENA LES OFERTES

3.1. Accedeix a SOL·LICITUDS en la barra de menú per a ordenar les places que has sol·licitat. En la pantalla Sol·licituds segueix els següents passos:

- Selecciona del desplegable Tipus d'oferta: PRÀCTIQUES EN EMPRESA. No poses res més en la resta de desplegables.
- Prem a Mostrar
- Prem en la pestanya de Registrada i veuràs les ofertes que ja has sol·licitat amb un nombre de prioritat que correspon a l'ordre en el qual les vas sol·licitar. Si vols canviar-ho, has d'anar a l'enllaç Ordenar sol·licituds.

3.2. Per a canviar l'ordre de prioritat de les ofertes per a les quals t'has registrat, has de seleccionar l'oferta i l'ordre de la qual vulgues canviar i utilitzar les fletxes per a pujar-la o baixar-la fins al lloc que preferisques, o indicant en el camp amb el nombre d'ordre, el nombre d'ordre que vols assignar a l'oferta. En finalitzar per complet l'ordenació hauràs de prem el botó Guardar.

3.3 IMPORTANT: Quan hages acabat la teua inscripció i abandones el portal, has de tornar al teu UACloud >> Pràctiques en Empresa i descarregar el justificant d'inscripció que veuràs en la pantalla de Gestions. Aquest justificant d'inscripció serà necessari per a qualsevol reclamació.

  • PAS 4. CONSULTA DE LA PLAÇA ADJUDICADA DE FORMA PROVISIONAL

Entrant en el portal i en SOL·LICITUDS en el menú principal podràs consultar la plaça assignada de forma provisional en la pestanya de les sol·licituds Acceptades.

  • PAS 5. CONSULTA DE LA PLAÇA ADJUDICADA DE FORMA DEFINITIVA

Podràs veure la plaça que tingues assignada de forma definitiva directament en UACloud >> Pràctiques en Empresa >> Gestiones.
Per a seguir amb la tramitació de les pràctiques una vegada està realitzada l'assignació, consulta en el teu Centre.

CONSULTES I INCIDÈNCIES

Si et sorgeix qualsevol problema o dubte sobre el procediment d'inscripció i/o de consulta i selecció d'ofertes, etc. posa't en contacte amb la unitat de Pràctiques del Servei d'Alumnat, situada en el Pavelló d'Alumnat (coordinacionpracticas@ua.es, telèfon 965 909 826).

Si els teus dubtes són de caràcter acadèmic o d'organització de les pràctiques, consulta amb l'oficina de Pràctiques de l'Escola: practicasempresa@eps.ua.es, telèfon 965 909 911.

Més informació

Grau en Arquitectura Tècnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464