Saltar apartados

Seguiment de pràctiques

TUTORIAL PER Al SEGUIMENT DE PRÀCTIQUES
El seguiment de les pràctiques és setmanal, i solament està visible per a estudiants matriculats en l'assignatura de pràctiques externes

Aquest tutorial pretén ser una petita guia per a realitzar el seguiment de les pràctiques en empresa en el grau d'Arquitectura Tècnica. S'ha de realitzar el seguiment setmanalment, emplenant un qüestionari que està accessible des de l'aplicació "Qüestionaris" de l'UAcloud. Aquest seguiment s'utilitzarà en la qualificació final de l'assignatura, conforme es defineix en la fitxa de l'assignatura, com a màxim ha de respondre's amb una setmana de retard. A continuació es descriuen els passos a seguir per a emplenar el qüestionari:

1. Des d'UAcloud se selecciona l'opció "Qüestionaris", si el/l'estudiant està matriculat/a en alguna de les assignatures de pràctiques externes I i II, li apareixerà un qüestionari denominat "Seguiment de les pràctiques en empresa GAT".

seguiment01

seguiment02

2. El qüestionari ha d'emplenar-se setmanalment, i s'estructura en tres apartats: 1) Informació general, 2) Seguiment setmanal i 3) Valoració setmanal de les pràctiques.

3. En "Informació general" s'han d'introduir les dades generals de cada setmana que es realitza el seguiment de les pràctiques, indicant el nom de l'estudiant, l'empresa, tutor/a acadèmic/a en la UA, i l'assignatura. Especifique la setmana del seguiment (de la 1 fins a la 25) i les dates d'inici-fi de la setmana en la qual s'ha treballat. Per exemple, si és la segona setmana de pràctiques, indique 2 i les dates des del dilluns al divendres.

seguiment03

4. En "Seguiment setmanal" s'han de descriure les tasques realitzades al llarg de tota la setmana, la seua durada o dedicació temporal, solucions proposades o executades, problemes oposats, suport o directrius dels tutors, i tot el que considere necessari transmetre sobre la labor realitzada. L'estudiant pot descriure les competències i/o coneixements adquirits o reforçats amb la realització de les activitats descrites.

seguiment04

5. En "Valoració setmanal de les pràctiques" cada estudiant ha de valorar personalment el grau de compliment de diversos aspectes, amb una escala d'1 a 5, on 1=molt baix i 5=molt alt.

seguiment05

6. Pot indicar qualsevol problema o comentari que necessite transmetre al seu tutor/a, o qualsevol aspecte que vulga fer constar per a l'avaluació.

7. Prema enviar per a validar l'enquesta. Una còpia del seguiment es rebrà en el correu @alu.ua.es de l'estudiant, així com còpies als tutors de pràctiques.

8. RECORDE REALITZAR EL SEGUIMENT CADA SETMANA.

 

Grau en Arquitectura Tècnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464