Saltar apartados

Qualitat

Carrusel 2
Carrusel EEES
Carrusel 3

Objectius

La qualitat, entesa com a cultura, és un factor estratègic per a aconseguir que les competències, habilitats i aptituds dels seus egressats, estudiants i tot el seu personal siguen reconegudes per la societat en general.

L'Escola Politècnica Superior, per a satisfer als seus grups d'interès, es compromet a emprar tots els seus recursos tècnics, econòmics i humans, sempre dins de l'estricte compliment dels requisits legals aplicables, tant a nivell autonòmic com estatal i europeu.

Els objectius generals de l'Escola Politècnica Superior, coherents amb els establits en el Pla Estratègic de la Universitat d'Alacant, i considerant les necessitats i expectatives dels grups d'interès (estudiants, PDI, PAS, societat en general), són els següents:

  • Proporcionar una formació dirigida cap a l'excel·lència, garantint una oferta acadèmica d'acord amb les necessitats i expectatives dels nostres usuaris i la societat en general.
  • Assegurar que la política de qualitat és entesa i acceptada per tots els grups d'interès i que es troba a la disposició de tots ells.
  • Facilitar al col·lectiu de PAS i PDI l'obtenció de la formació necessària per a poder realitzar les seues respectives activitats.
  • Orientar sistemàticament la direcció i gestió del Centre als objectius de docència i recerca.
  • Garantir que el Sistema de Gestió de Qualitat es manté efectiu i és controlat i revisat de forma periòdica per a aconseguir la millora contínua.
  • Fer que es coneguen a la societat i als futurs estudiants l'oferta formativa de l'Escola Politècnica Superior, dissenyant mecanismes per a la captació i selecció d'estudiants de Grau, Màster i Doctorat en coherència amb els objectius de qualitat de l'Escola Politècnica Superior.
  • Promoure la contractació de professorat de qualitat en el centre, en aquelles figures que depenen de les comissions de contractació de l'Escola. Així mateix, fomentar la contractació de professorat estable, tant funcionari com a laboral, així com la promoció a aquestes figures d'aquells professors que es troben en les condicions d'accedir-hi.

Qualitat


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464