Funcions de la Delegació Delegació d'estudiants de l'EPS de la UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Centres
Logo Delegació d'estudiants de l'EPS de la UA   Delegació d'estudiants de l'EPS de la UA
Delegació d'estudiants de l'EPS de la UA

Funcions de la Delegació

- La Delegació d'Estudiants de l'EPS s'encarrega de representar a tot el col·lectiu d'estudiants de l'Escola Politècnica Superior, defensar els seus drets i interessos davant altres membres de la comunitat universitària, així com a nivell autonòmic i estatal.

- Exercim de mediadors davant qualsevol conflicte entre el col·lectiu d'estudiants i el personal docent, col·laborem amb qualsevol organisme o òrgan de la universitat per a millorar i beneficiar al col·lectiu d'estudiants.

- Fomentem la participació del col·lectiu d'estudiants en els diferents àmbits de la universitat, com la participació de manera activa i passiva en eleccions dels òrgans de la universitat.

- Realitzem cursos de complements de formació, visites i viatges a esdeveniments d'interès per al col·lectiu d'estudiants, col·laborem en la realització de les orles i festes de l'escola i/o universitat.

- Assessorem al col·lectiu d'estudiants en temes referents a l'Escola Politècnica Superior, com pot ser en reclamacions d'exàmens, sol·licitud de convalidacions, horaris d'assignatures, calendari d'exàmens, realització de cursos, etc.

- Actualment col·laborem activament en la realització dels horaris de les assignatura, així com en les dates d'exàmens en la majoria de titulacions.

- La Delegació d'Estudiants de l'EPS, es compon de tots/as els/les estudiants que són representants del col·lectiu d'estudiants de l'EPS en qualsevol òrgan de representació de la Universitat d'Alacant, i accepten el reglament intern de la Delegació d'Alumnes de l'EPS.