Saltar apartados

serveis disponibles

En aquest document es realitza una exposició dels diferents serveis disponibles en l'EPS tant per a alumnes com per a professors

Autenticació dels usuaris en l'EPS

Ajuda als usuaris de l'EPS

Per a poder entrar en els serveis de l'EPS fa falta un usuari i una contrasenya. Si tens qualsevol dubte respecte a aquest tema prem sobre Ajuda als usuaris de l'EPS .

Serveis per als alumnes

Reserves d'equips en l'aula lliure

En l'edifici de l'Escola Politècnica I existeix un laboratori d'ús lliure destinat al fet que els alumnes realitzen les seues pràctiques (L04A). Aquest laboratori està separat en quatre zones descrites a continuació segons s'entra des de la porta d'entrada cap al fons:


    Les següents zones d'ordinadors tenen connexió d'internet fins a les pàgines de la Universitat d'Alacant.
  • L04A (Windows i Linux) : Aquests 14 ordinadors tenen instal·lat tant el sistema operatiu windows com linux i tot el programari necessari per a realitzar les pràctiques.
  • L04C (MAC) : 2 iMAC
  • L04D (Windows i Linux) : Aquests 24 ordinadors tenen instal·lat el sistema operatiu linux i windows amb tots els programes necessaris perquè l'alumne realitze les seues pràctiques.
  • Portàtils : Aquesta zona s'ha reservat perquè els alumnes treballen amb els seus portàtils sense necessitat de desconnectar cap PC. Queda, per tant, terminantment prohibida la desconnexió de qualsevol dels pc´s de l'aula per a tal fi.

Prem ací per a veure un esquema de l'aula

¿Vols utilitzar l'aula lliure però no vols trobar-te amb el problema de la falta d'ordinadors? Pots realitzar la teua reserva amb dues hores d'antelació però sempre respectant les nostres normes d'ús .

Usuari MSDN

Des de Març de 2007 l'Escola Politècnica té un acord signat amb Microsoft que permet la descàrrega i ús del programari que vages a necessitar per a realitzar les teues pràctiques. Per a poder gaudir d'aquest acord has d'obtenir el teu usuari MSDN inscrivint-te dins dels eServices de l'EPS. Més informació ací

Servei d'impressió

En l'aula de lliure accés L04 tots els estudiants tenen disponible una impressora i un traçador (aquest últim amb reserva prèvia) per a la seua utilització. Més informació  ací

Servei en disc

¿Necessites guardar les teues pràctiques i descarregar-te-les en qualsevol altra part? En l'EPS disposes d'un servei en disc amb 4GB de capacitat, amb còpies de seguretat per a les dades durant un mes.

Serveis per als professors

Reserva de Laboratoris

¿Necessites utilitzar els laboratoris de l'EPS per a realitzar algun examen de pràctiques, recuperar alguna classe, etc? Pots realitzar la reserva del laboratori utilitzant aquest servei.

Reserva de Sales

L'Escola Politècnica Superior d'Alacant disposa de 5 sales situades en l'edifici I i IV. Si necessites utilitzar qualsevol d'elles pots realitzar la reserva utilitzant aquesta pàgina.

Parts d'avaria

Si imparteixes docència pràctica en els laboratoris de l'EPS i detectes algun problema en qualsevol dels ordinadors de l'aula pots realitzar un part d'avaria indicant el problema detectat de manera que els nostres tècnics quedaran immediatament avisats i es procedirà a la solució de l'avaria en el menor temps possible.

Pràctiques en empresa

Les pràctiques en empreses són el treball realitzat per un alumne de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant en una empresa o organisme de caràcter públic o privat. Si desitges participar com a tutor de pràctiques en empresa llig detingudament aquesta informació

Enviar email a tots els alumnes d'una assignatura

Si necessites enviar informació a tots els alumnes d'alguna de les teues assignatures pots utilitzar aquest servei

Peticions d'instal·lació de programari

Si imparteixes docència en els laboratoris de l'EPS i necessites utilitzar algun tipus de programari en windows o en linux has de fer-nos-ho saber abans de cada començament de quadrimestre perquè ho tinguem en compte.

Serveis generals

Consulta d'horaris dels laboratoris

Disposem d'unes pàgines d'informació sobre els horaris dels laboratoris de l'EPS. Aquestes pàgines et poden servir d'ajuda tant si eres professor com si eres alumne.

  • Si eres professor i necessites reservar algun laboratori, pots comprovar els buits lliures que queden.
  • Si eres alumne i necessites consultar l'horari d'alguna de les teues assignatures o el laboratori en el qual s'imparteix.

Accés al campus virtual

Eixida a Internet

Lectura del correu electrònic

Escola Politècnica Superior - EPSAlacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: SOLO màsters (+34) 965 90 9911

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: https://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: https://facebook.com/EPSAlicante

http://es.youtube.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464