Saltar apartados

Beques mobilitat

Situació excepcional COVID-19

Estimats/as estudiants Erasmus del curs 2020-21,  

A causa de l'emergència sanitària i al consegüent estat d'alarma que travessem, hem d'informar-vos que, de moment, el programa Erasmus es troba en suspens. El desig és que totes les beques de mobilitat concedides per al pròxim curs puguen dur-se a terme una vegada superada aquesta crisi, encara que, lògicament, és impossible assegurar res ara, donat el dinàmic i incert de la situació. No obstant això, això no vol dir que no puguem continuar treballant, com estem fent, per a avançar processos que faciliten la tramitació de la beca quan siga possible i, també, per a mantenir alta la moral. 

Per això, aquelles persones que ja teniu concedida la beca amb resolució ferma i no hàgeu contactat encara amb el vostre coordinador perquè us facilite instruccions i us assigne un tutor/a de mobilitat (PATi), podeu fer-ho escrivint un correu a José Parra. Mentre no incorregueu en despeses, com a compres de bitllets d'avió o reserva de pisos o de residències que després no es puguen reembossar si finalment no es poguera dur a terme la mobilitat, podeu, no obstant això, avançar en el vostre acord (learning agreement) decidint quines assignatures cursar en destinació. 

Mobilitat ERASMUS/SICUE

En el següent link teniu els acords ordenats per país de destinació. En cas de beques SICUE podreu veure les destinacions en aquest link.

Ací pots descarregar la taula d'assignatures de la UA que podries reconèixer fora d'Espanya, així com el formulari tipus per a emplenar la descripció i crèdits de les assignatures que t'interessaria convalidar per les assignatures de la UA.

Una vegada acabat el document s'ha d'enviar al teu PATi perquè li done el vistiplau a la proposta. Després del vistiplau es pujarà la proposta a UACloud perquè siga signada pel subdirector de mobilitat d'Arquitectura.

L'Acord Acadèmic s'emplena dins d'UAcloud, en l'aplicació de Programes mobilitat: Aplicació de programes de mobilitat en UACloud

El  Learning Agreement  o Acord d'Aprenentatge és el document que estableix quines assignatures de la UA vols convalidar per assignatures de la universitat de destinació.
El Coordinador de cada titulació et pot orientar a l'hora de completar-lo, aclarint-te quines assignatures pots posar en l'acord, i per quals es poden convalidar.

La modificació de l'acord no suposa la modificació automàtica de la matrícula. Per a modificar la matrícula, ho has de sol·licitar: Sol·licitud de modificació de matrícula

Els terminis establits per a poder realitzar modificacions són:
Acord Acadèmic SICUE: 1 mes a partir de la incorporació al centre de destinació.
Learning Agreement Erasmus: fins a l'1 de novembre per a estudiants del primer semestre, i fins a l'1 de març per a estudiants del segon semestre. Si en la teua universitat de destinació el segon semestre comença després de l'1 de març, el termini pot prolongar-se fins a un mes des del començament d'aqueix semestre, sempre que ens comuniques aquesta circumstància.

Una vegada acabada la teua estada, hauràs de portar una còpia del learning o acord definitiu amb totes les signatures a Mobilitat de la UA i una altra a Mobilitat de l'EPS.

 

Més informació (Com és el Grau? Mobilitat i programes d'intercanvi) (Unitat d'Internacionalització i Mobilitat de la EPS)

Per a qualsevol dubte sobre beques de mobilitat podeu posar-vos en contacte amb el coordinador de mobilitat de la titulació (Jose: jose.parra@ua.es)Grau en Fonaments de l'Arquitectura


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464