Saltar apartados

Pràctiques en Empresa

Les pràctiques externes constitueixen una activitat de naturalesa formativa realitzada pels estudiants universitaris i supervisada per la Universitat, que el seu objectiu és permetre aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica, afavorint l'adquisició de competències que els preparen per a l'exercici d'activitats professionals, faciliten la seua empleabilidad i fomenten la seua capacitat d'emprendimiento.

En el Grau en Fonaments de l'Arquitectura disposem d'una assignatura de caracter optatiu en 5º curs (segon semestre) per a realitzar pràctiques en empreses:

Els estudiants realitzaran una pràctica de 150 hores de durada en qualsevol de les empreses que disposen de conveni de pràctiques signat amb la Universitat d'Alacant. En cas de no estar signat aquest conveni haurà de donar-se d'alta i ser signat entre la Universitat i l'empresa. Per a açò ha de signar-se el següent conveni i enviar-ho a formacion@ctaa.net.

Una vegada triada l'empresa on realitzaran les seues pràctiques haurà de signar-se l'acord de pràctiques en el qual s'exposaran les activitats a desenvolupar.

Els estudiants han de fer un calendari en el qual registren les activitats desenvolupades durant la pràctica i lliurar una memòria escrita seguint la plantillaal costat del qüestionari de pràctiques. L'empresa haurà d'avaluar la pràctica desenvolupada pels estudiants mitjançant la següent fulla d'avaluació que podrà ser presentada al costat de la memòria de pràctiques o ben enviada a través de correu electrònic al tutor de la pràctica. A més de la part escrita, la memòria ha de contenir una part gràfica amb les imatges més destacades dels treballs desenvolupats. En cas que l'empresa ho requerisca, les imatges o plànols podran contenir marca d'aigua.

Tota la documentació, Memòria qüestionarifulla d'avaluació s'ha de pujar a l'UAcloud a l'apartat d'avaluació obert per a tal efecte en l'assignatura.

Requisits de matrícula

Per a poder cursar l'assignatura de pràctiques externes es recomana haver superat les assignatures del primer, segon i tercer curs.

Normativa

Accés a la Normativa de Pràctiques en Empresa

 

Més informació (Com és el Grau? Pràctiques en empreses i institucions)

Per a qualsevol dubte sobre l'organització de les Pràctiques Externes podeu consultar la guia docent de l'assignatura o posar-vos en contacte amb el professor responsable (Angel: angelb@ua.es)


 

Grau en Fonaments de l'Arquitectura


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464