Saltar apartados

Continuació d'Estudis

El títol de Graduat en Enginyeria Civil habilita per a l'exercici de la professió d'Enginyer/a Tècnic d'Obres Públiques (ITOP) , i les seues atribucions professionals estan regulades per llei. L'exercici lliure de la professió està supervisat pel Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques (CITOP) . Es podrà accedir a Màsters de caràcter professional i/o de recerca i altres postgraus atenent a la normativa vigent.

Continuació natural del grau

La continuació natural d'estudis d'un graduat en Enginyeria Civil és el

Aquest màster ampliarà els coneixements del graduat i li permetrà obtenir les atribucions professionals de l'Enginyer de Camins, Canales i Ports. A partir d'aquest moment, l'exercici lliure de la professió passarà a estar supervisat pel Col·legi Oficial d'Enginyers de Camins, Canales i Ports (CICCP) .

Màsters afins

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques afins de l'enginyeria pot optar pels següents màsters que ofereix l'Escola Politècnica Superior:

Altres màsters i cursos de postgrau

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques no afins a la titulació pot optar per una gran varietat de màsters i estudis propis de postgrau que ofereix la Universitat d'Alacant.

 

Grau en Enginyeria Civil


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464