Saltar apartados

Presentació

 

Segell de qualitat internacional

 El Grau en Enginyeria Informàtica compta amb el segell de qualitat internacional EUR-INF. El segell EUR-INF és un certificat atorgat per European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE) a títols d'enginyeria que compleixen una sèrie d'estàndards definits, d'acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). Comptar amb el segell EUR-INF concedeix valor i reconeixement internacional a aquesta titulació. així com als seus estudiants i egressats. 

Pla d'estudis

  

L'objectiu general del títol de Graduat/a en Enginyeria Informàtica és preparar professionals amb una formació àmplia i sòlida que els prepare per a dirigir i realitzar les tasques de totes les fases del cicle de vida de sistemes, aplicacions i productes que resolguen problemes de qualsevol àmbit de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, aplicant el seu coneixement científic i els mètodes i tècniques propis de l'enginyeria.

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant es troba entre les universitats espanyoles que ofereix els 5 esments. L'alumnat podrà escollir entre 5 itineraris per a otener una menció en Enginyeria del Sofware, Enginyeria de Computadors, Computació, Sistemes d'Informació o Tecnologies de la Informació. Per a més informació visita el següent enllaç.

 

 

Grau en Enginyeria Informàtica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464