Saltar apartados

Pràctiques en empresa

Les pràctiques en empresa constitueixen una activitat de naturalesa formativa realitzada pels estudiants universitaris i supervisada per la Universitat, que el seu objectiu és permetre aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica, afavorint l'adquisició de competències que els preparen per a l'exercici d'activitats professionals, faciliten la seua empleabilidad i fomenten la seua capacitat d'emprendimiento.

Aquesta assignatura es troba situada en elº 4 curs del pla d'estudis del grau en Enginyeria Multimèdia. Es divideix en "Pràctiques Externes I" i "Pràctiques Externes II" podent-se cursar en el primer i/o segon quadrimestre respectivament. Cadascuna d'elles suposa 6 crèdits ECTS, podent l'estudiant cursar una o una altra assignatura, segons el període en el qual realitze les pràctiques. També és possible cursar ambdues assignatures amb el que l'estudiant realitzaria 12 crèdits ECTS de pràctiques en empresa.

Per a la selecció d'empreses, els alumnes podran consultar les ofertes d'empreses a través UACloud >> Pràctiques en empresa

 

 

Una vegada que un alumne coneix les seues preferències, ha d'acudir a la Secretaria de Pràctiques de l'EPS (situada ací en l'EPS I, al costat del saló d'actes) i comunicar les seues preferències per a tramitar l'acord de pràctiques entre l'empresa i l'alumne. L'empresa també pot ser proposada per l'alumne si no existeix conveni amb ella.

Els estudiants realitzaran el seu període de pràctiques en l'empresa seleccionada i comptaran amb la tutela d'un tutor de la pròpia empresa i un tutor en la Universitat que exerciran a més labors de seguiment del treball de l'estudiant.

En finalitzar el quadrimestre, l'estudiant lliurarà una memòria a través de campus virtual, en entregables de les assignatures de pràctiques en empresa, on es resumisca el treball realitzat en l'empresa siguienda aquesta plantilla:

- Memòria pràctiques empresa

 

Requisits de matrícula

Per a poder cursar les assignatures de pràctiques en empresa és necessari haver superat 120 crèdits entre assignatures BÀSIQUES , OBLIGATÒRIES I OPTATIVES.

Grau en Enginyeria Multimèdia


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464