Saltar apartados

TFG - Documentació per al tribunal

Avaluació del TFG per part del tribunal

Abans de la defensa, cada component del tribunal podrà accedir a la memòria del TFG a avaluar a través d'UAProject (opció "Treballs confirmats").

Durant la defensa del TFG el tribunal ha de seguir el Protocol d'actuació per a la defensa del TFG de l'EPS, tenint en compte que en la Modalitat A l'exposició no haurà d'excedir de 15 minuts, encara que l'alumne pot disposar de 5 minuts addicionals per a realitzar una demostració pràctica sempre que ho haja comunicat prèviament, i en la Modalitat B l'exposició del pòster no haurà d'excedir de 5 minuts.

Després de la defensa de cada estudiant, el tribunal procedirà a la seua avaluació, per mitjà dels informes d'avaluació individual de cada membre del tribunal ( pdf ).

Acabat el procés d'avaluació, la secretària o secretari del tribunal haurà d'introduir les notes individuals de cada membre del tribunal i la nota mitjana del TFG en l'apartat corresponent d'UAProject. A més, haurà de lliurar en la Secretaria de Postgrau de l'EPS la següent documentació:

  • Acta final d'avaluació emplenada i signada (disponible document personalitzat per a cada defensa a través d'UAProject).
  • Informe indicant que tota la documentació lliurada està completa i correcta ( pdf o word ).
  • Informes d'avaluació de cada membre del tribunal ( pdf o word ).

Grau en Enginyeria Multimèdia


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464