Saltar apartados

Continuació d'Estudis

El títol de Graduat en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació habilita per a l'exercici de la professió d'Enginyer/a Tècnic de Telecomunicació, i les seues atribucions professionals estan regulades per llei. L'exercici lliure de la professió està supervisat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació. Es podrà accedir a Màsters de caràcter professional i/o de recerca i altres postgraus atenent a la normativa vigent.

Continuació natural del grau

La continuació natural d'estudis d'un graduat en So i Imatge en Telecomunicació és el

Aquest màster ampliarà els coneixements del graduat i li permetrà obtenir les atribucions professionals de l'Enginyer de Telecomunicació.  A partir d'aquest moment, l'exercici lliure de la professió passarà a estar supervisat pel Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació.

Màsters afins

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques afins de l'enginyeria pot optar pels següents màsters que ofereix l'Escola Politècnica Superior:

Altres màsters i cursos de postgrau

Si el graduat desitja ampliar els seus coneixements en altres branques no afins a la titulació pot optar per una gran varietat de màsters i estudis propis de postgrau que ofereix la Universitat d'Alacant.

 

Grau en Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464