Saltar apartados

Matrícula

La matrícula en la universitat de destinació l'hauràs de realitzar seguint les instruccions del centre al que t'incorpores.

La matrícula de la Universitat d'Alacant l'has de realitzar a través d'UAcloud, Matriculació en el termini que et siga assignat, dins dels terminis establits en les instruccions de matrícula per als estudiants de continuació d'estudis. Pots matricular-te de les assignatures que apareixen en el teu acord d'aprenentatge i de les quals vulgues examinar-te en la Universitat d'Alacant.

Una vegada finalitzat aqueix termini, et matricularem d'ofici de les assignatures optatives de mobilitat (400s) i passarem a l'acta erasmus les assignatures del teu acord.

Si una vegada finalitzat aqueix termini, necessites modificar la teua matrícula, ho has de sol·licitar en l'Oficina de Mobilitat de l'EPS, per escrit, mitjançant una instància o mitjançant UAcloud, eAdministración, Instància Genèrica o per correu electrònic a movilidad@eps.ua.esutilitzant el compte de correu de la Universitat d'Alacant.

Recorda que és molt important que el nom i el codi de les assignatures del learning i de la matrícula coincidisquen, així com el nom i el nombre de crèdits ECTS de les assignatures o cursos del learning i el transcript of records (el certificat de notes que la universitat de destinació lliura). Si necessites tornar a fer modificacions perquè coincidisquen aqueixes dades, pots tornar a sol·licitar fer canvis. Una vegada validats els canvis, hauràs d'aconseguir les signatures de nou en cas necessari, i enviar l'acord definitiu a Mobilitat de la UA i de l'EPS.

La Normativa de Permanència i Continuació de Grau assenyala en la disposició addicional primera:
"Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat nacional i internacional i atès que a l'alumnat que se li concedisca una plaça de mobilitat en un curs acadèmic està subjecte a la normativa pròpia a aquests efectes, no se li aplicarà la present normativa de permanència durant aquest curs acadèmic, amb l'excepció dels requeriments per a matricular el TFG, que sí seran exigibles." Amb la finalitat de que es no s'aplique a la teua matrícula la normativa de permanència en el curs en el qual tens concedit un programa de mobilitat, a l'hora de matricular-te has de seleccionar en la mateixa pantalla en la qual se selecciona la beca del MEC, "alumnes de mobilitat propis".
 

Assignatures Optatives de Mobilitat de Grau:

Les assignatures optatives de mobilitat de Grau són crèdits genèrics, que permeten realitzar cursos o assignatures en la universitat de destinació que no troben fàcil reconeixement en l'expedient de la Universitat d'Alacant. Una vegada superada l'assignatura de la universitat de destinació, es canviarà en l'expedient el nom de "Assignatures Optatives de Mobilitat" pel de l'assignatura o curs superat.

La matrícula es fará mitjançant automatrícula, son aquelles amb codi 4** representant l'última xifra el nombre de crèdits (p.ej. 402 seria assignatura de mobilitat optativa de 2 crèdits).

Per a posar una assignatura de mobilitat de 6 crèdits en el teu acord, posa en el codi 406. Per a una nova assignatura de mobilitat de 6 crèdits, el codi 416:

https://sga.ua.es/va/planes-estudio/documents-de-suport/assignatures-de-mobilitat-en-graus-i-masters/assignatures-de-mobilitat-en-graus-i-masters.html

Internacionalització i Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464