Saltar apartados

Presentació

La Unitat de Mobilitat de l'EPS  s'encarrega de la gestió dels programes de mobilitat tant nacionals com a internacionals (SICUE, ERASMUS, NO EUROPEA, etc.) amb la finalitat d'afavorir la mobilitat del col·lectiu universitari de la nostra escola.

Els tràmits administratius com la sol·licitud, la selecció dels alumnes o l'assignació  de les places, s'han de dur a terme directament en el Secretariat de Mobilitat de la Universitat d'Alacant. És en aqueix servei, situat en el Pavelló de Relacions Internacionals, edifici número 23 del plànol del campus (antic Pavelló Jorge Juan), on pots preguntar tots els dubtes que tingues, referents a aquests temes i en el seu web tens tota la documentació reglamentària i la informació rellevant per a aquests procediments.

En el cas de l'EPS, ens encarreguem de qüestions fonamentalment acadèmiques: la matrícula de les assignatures, els acords d'aprenentatge o l'elaboració de les actes de notes. El nostre equip està format pel  Sotsdirector de Mobilitat  i els coordinadors de titulació, i per  Gloria Esparcia  i  Javier Poveda, del personal de Secretaria de l'EPS. Per a trobar-nos, pots mirar aquesta pàgina.

En el nostre  grup de Facebook, pots contactar amb companys d'altres cursos que comparteixen les seues experiències en les seues destinacions.

Esperem que la informació de la pàgina web siga d'utilitat per a tu, però en tot cas si si tens algun dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres en els email que figuren en aquesta pàgina.

Internacionalització i Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464