Saltar apartados

Protocol d'Emergències

1. Abans de viatjar a la destinació, se suggereix als estudiants que registren les seues dades en el REGISTRE DE VIATGERS informàtic, del Ministeri d'Afers exteriors, per a facilitar l'atenció en eventuals situacions d'emergència o necessitat; i que tinguen sempre a mà el telèfon 24h del Consolat i el telèfon d'assistència de la seua pòlissa d'assegurances.

2. Si tenen algun accident en territori de la Unió Europea, poden acudir a qualsevol centre públic de salut amb la seua Targeta Sanitària Europea.

3. Tenen l'opció de contactar amb el segur OnCampus que la UA contracte per a obrir un part i que els indiquen al fet que centre poden dirigir-se. (informacion@oncampus.es) (+34) 981 553 614. Aquells estudiants que no tenen segur OnCampus i van haver de subscriure un oferit per la seua universitat de destinació, han de contactar amb el telèfon d'emergència del mateix.

4. Davant qualsevol emergència en el país de destinació (atemptats, terratrèmols, etc.), aconsellem que seguisquen en tot moment les indicacions i recomanacions de les autoritats locals, així com les del Ministeri d'Afers exteriors, que es poden trobar en el següent enllaç: http://www.exteriores.gob.es/portal/es/serviciosalciudadano/siviajasalextranjero/paginas/recomendacionesdeviaje.aspx

5. Seguir les indicacions que els donen en la seua universitat de destinació, i davant qualsevol problema que puga sorgir que contacten amb l'oficina de mobilitat de la UA i amb els seus coordinadors de mobilitat de titulació UA.

Internacionalització i Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464