Saltar apartados

Preinscripció

Tota persona interessada a realitzar el Màster Universitari en Automàtica i Robòtica de la Universitat d'Alacant, haurà de realitzar una preinscripció en els terminis i condicions que a continuació es detallen. Per a procedir a realitzar la inscripció s'hauran de tenir en compte els següents aspectes:

 1. La preinscripció es realitza exclusivament on-line, emplenant el següent formulari electrònic. És important emplenar tots els camps sol·licitats, imprimir el formulari de sol·licitud i guardar el nombre de referència.
 2. Tota la documentació s'ha d'adjuntar en format digital en el moment d'emplenar el formulari de preinscripció i marcar les caselles que apareixen en aquest formulari, deixant així constància de la documentació que es lliura. La documentació que s'ha de lliurar en el cas de disposar d'un títol universitari homologat és:
 • Fotocòpia del DNI, NIE o Passaport en vigor.
 • Fotocòpia del Títol que dóna accés.
 • Fotocòpia del Certificat Acadèmic.
 • Currículum vitae.
 • Els sol·licitants amb títol estranger no homologat, a més dels documents relacionats anteriorment, hauran de presentar les traduccions de tots els documents presentats escrits en llengua diferent  al castellà, català o valencià.

  PREINSCRIPCIÓ CURSE 2018/2019

  • Emplenament de les dades personals i acadèmics en el formulari fins al 3 de Julio (primera fase). La segona fase serà del 4 de Julio al 6 de Setembre.
  • En el cas de voler matrícularse a partir del 6 de Setembre, enviar un correu a director.masterayr@eps.ua.es.
  • És condició necessària per a realitzar la preinscripció el disposar d'un Títol universitari. En el cas que vages a obtenir el Títol al llarg del present curs o en la convocatòria de Desembre de 2018, pots enviar un correu a director.masterayr@eps.ua.es indicant el teu interès a cursar el Màster. En el cas d'existir places vacants podràs fer una matrícula condicionada a la posterior obtenció del Títol.

  Per a més informació es pot accedir a aquesta web o enviar un correu a director.masterayr@eps.ua.es.

  Màster Universitari en Automàtica i Robòtica


  Universitat d'Alacant
  Carretera Sant Vicent s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 96 590 3400

  Fax: (+34) 96 590 3464

  Twitter: https://twitter.com/mayrmasterua

  Facebook: https://es-es.facebook.com/Máster-Oficial-en-Automática-y-Robótica-Universidad-de-Alicante-100313440037875/

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464