Saltar apartados

Treball Fi de Màster

Passos per a la defensa del TFM

Tots els tràmits per a la defensa de TFM es realitzen a través de l'eina UAProject d'UACloud. A continuació s'indiquen els passos a seguir per a la defensa del TFM, incloent la persona que ha de realitzar-los (estudiant o tutor). Consulta les dates d'aquests passos per a cada convocatòria (dates).

 • Pas 1: sol·licitud de defensa (per part de l'alumne ).
  • Convocatòria C3: fins a l'11 de Maig de 2020.
  • Convocatòria C4: fins al 15 de Juny de 2020.
 • Pas 2: lliurament de la memòria del TFM al tutor (per part de l'alumne ). S'estableixen les següents dates com a topall de lliurament depenent de la convocatòria seleccionada:
  • Convocatòria C3: fins al 29 d'Abril de 2020.
  • Convocatòria C4: fins al 22 de Juny de 2020.
 • Pas 3: confirmació de defensa (per part del tutor).
 • Pas 4: va enviar del TFM a UAProject (per part de l'alumne ). Cada estudiant haurà de lliurar a través de l'eina UAProject un fitxer comprimit amb la següent documentació:
  • Memòria del TFG.
  • Resum del TFG, amb una extensió que no excedisca de les 500 paraules.
  • Document de responsabilitat i autoria de treball inèdit ( pdf ).
 • Pas 5: avaluació del projecte (per part del tutor).
 • Pas 6: defensa de TFM davant el tribunal.

Memòria del TFM

Cada titulació té establit un color distintiu per a les portades de les memòries dels TFM que es defensen. A més existeix una guia d'estil de l'EPS que ha de ser seguit en l'elaboració d'una memòria de TFM:

Alguns dels projectes presentats en convocatòries anteriors poden consultar-se en:

Defensa del TFM

L'exposició no haurà d'excedir de 15 minuts. En cas de ser necessària una demostració pràctica, l'alumne disposarà de 5 minuts addicionals, sempre que l'haja comunicat prèviament.

Tant els components del tribunal com l'alumnat poden consultar el Protocol d'actuació durant l'exposició oral del TFM per a conèixer els diferents punts de la defensa.

Avaluació

Tasques i documentació per al Tribunal

Abans de la defensa, cada component del Tribunal podrà accedir a la memòria del TFM a avaluar a través d'UAProject (opció "Treballs confirmats").

Després de la defensa de cada estudiant, el tribunal procedirà a la seua avaluació. A partir d'aquesta avaluació el secretari emplenarà l'acta final d'evaluación.se troba en l'eina UAProject, en "Membre tribunal" > "Treballs confirmats" (botó RTF 1). S'haurà d'imprimir una còpia per a cada projecte. Acabat el procés d'avaluació, la secretària o secretari del tribunal establirà la nota en l'apartat corresponent d'UAProject i lliurarà en la Secretaria de Postgrau de l'EPS la documentació.

Màster Universitari en Automàtica i Robòtica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/mayrmasterua

Facebook: https://es-es.facebook.com/Máster-Oficial-en-Automática-y-Robótica-Universidad-de-Alicante-100313440037875/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464