Saltar apartados

Presentació

El Màster Universitari en Enginyeria Informàtica de la Universitat d'Alacant està regulat segons les directrius establides en la resolució de 8 de juny de 2009 del Consell d'Universitats en la qual s'estableixen les recomanacions per a l'ordenació dels ensenyaments de Màster en l'àmbit de l'Enginyeria Informàtica. El simple títol del Màster ja és una garantia dels continguts impartits independentment de la universitat que ho oferisca; a més, en el cas que la professió d'Enginyer en Informàtica es regulara en el nostre país, est seria l'únic títol actual que permetria exercir-la.

El seu objectiu és la formació avançada en les tecnologies de la informació i la comunicació amb habilitats de gestió i directives, un perfil necessari per a ocupar llocs rellevants en el mercat laboral. Per a açò, s'ofereix una formació avançada en les tecnologies de la informàtica que capacita per a l'elaboració, planificació, direcció, coordinació i gestió tècnica i econòmica de projectes en tots els àmbits de l'enginyeria informàtica, seguint criteris de qualitat i mediambientals.

L'orientació del màster és professional i l'horari és exclusivament de vesprada en modalitat semipresencial, la qual cosa permet una major flexibilitat horària per a l'alumnat. Com exigeix el ministeri, el pla d'estudis té una durada de 90 crèdits. L'accés està obert a estudiants provinents de carreres tècniques i superiors.

A més, els continguts d'algunes de les assignatures del màster estan alineats amb els continguts d'algunes de les principals certificacions de gestió i govern de les TIC com:

  • El Project Management Professional (PMP®), qualificada com la credencial independent més important a nivell mundial per a validar la capacitat de caps i directors de projectes.
  • El Certified Information Systems Auditor (CISA®), programa globalment acceptat com a estàndard pels professionals en el camp de l'auditoria, control i seguretat dels sistemes d'informació.

La següent és una llista d'algunes de les tecnologies l'estudi de les quals s'aborda durant el Màster

administració d'infraestructures informàtiques  ·  integració tecnològica  ·  auditoria i certificació
serveis per a internet  ·  innovació tecnològica  ·  lideratge d'equips
direcció de projectes  ·  sistemes d'informació  ·  computació d'altes prestacions
sistemes encastats i ubics  ·  sistemes basats en el coneixement  ·  sistemes distribuïts
seguretat i privadesa  ·  sistemes corporatius  ·  planificació estratègica  ·  pensament creatiu
qualitat de sistemes informàtics  ·  computació en el núvol

 

Màster en Ciberseguretat


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464