Saltar apartados

Presentació

Els objectius dels programes oficials de postgrau responen a les exigències que planteja l'Espai Europeu d'Educació Superior constituint una especialització d'alta qualitat en coneixements i competències científiques i professionals. Sobre aquesta base, el propòsit del Màster en Gestió de l'Edificació és la professionalització i la iniciació en les tasques acadèmiques/investigadores en aquest àmbit.

Amb els continguts oferits en el programa del Màster en Gestió de l'Edificació es pretén que els alumnes reben la formació que els permeta reciclar-se, adquirir extensos coneixements i habilitats de treball que els permeta complir amb les exigències i necessitats establides pel sector de la construcció, així com l'adquisició de la capacitat necessària per a poder realitzar treballs de recerca que els permeta, a aquells que vulguen continuar els seus estudis, realitzar amb garanties un programa de doctorat.

El Master de Gestió en l'Edificació pot ser cursat per diverses titulacions, no obstant açò, la titulació d'Arquitectura Tècnica i Enginyeria de l'Edificació és la que té accés directe al títol de Master, atès que el perfil del disseny curricular es conforma com a especialització de dites professionals.

En ser l'Edificació una indústria potent i al seu torn tan diversa en diversos aspectes, com per exemple, llocs de treball d'emplaçament variable, diversitat d'oficis, materials i tecnologies, etc., és necessari comptar amb tècnics preparats per a aquesta labor, sent aquests coneixedors dels materials i de les tecnologies pròpies, que tinguen a més la capacitat per a gestionar aspectes de summa importància com és el de la qualitat, seguretat i l'economia en l'àmbit de la indústria abans esmentada.

La Gestió d'una Indústria que amb prou faenes pot estandarditzar, que els seus costos són contínuament canviants en funció del seu producte, de la seua ubicació, del seu disseny, dels seus materials i dels seus mercats variables, fan de la Gestió de l'Edificació una matèria digna i necessària, donada la seua singularitat en aquesta Indústria, de ser estudiada amb profunditat.

 

FULLET INFORMATIU

 

 

Màster en Gestió de l'Edificació


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464