Saltar apartados

Presentación

El Màster Universitari en Enginyeria de Camins, Canales i Ports substitueix al títol universitari d'Enginyer de Camins, Canales i Ports que s'extingeix després de l'entrada en vigor del Reial decret 1393/2007 pel qual es regulen els estudis universitaris a Espanya, atenent a les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior.

El títol compta amb el segell de qualitat internacional EUR-ACE®. El segell EUR-ACE® és un certificat atorgat per una agència d'acreditació autoritzada per ENAEE a títols d'enginyeria que compleixen una sèrie d'estàndards definits, d'acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). Comptar amb el segell EUR-ACE® concedeix valor i reconeixement internacional a aquesta titulació.

Logo sello EUR-ACE

Aquest Màster permet completar la formació tècnica dels titulats en l'àmbit de l'Enginyeria Civil i de l'Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques.

L'orientació del Màster és de caràcter profesionalizante donant accés a la professió regulada d'Enginyer de Camins, Canales i Ports, tal com indica l'ORDRE CIN/309/2009 amb els continguts i competències manifestades en l'esmentada Ordre Ministerial.

Màster Universitari en Enginyeria de Camins, Canales i Ports per la Universitat d'Alacant (RUTC).

Modificació del Pla d'Estudis del Màster d'Enginyeria de Camins, Canales i Ports

El Màster en Enginyeria de Camins, Canales i Ports presenta una gran empleabilidad en el mercat laboral nacional i internacional, amb una taxa actual d'atur del 7,5% i sent les eixides professionals més habituals:

  • Càrrecs tècnics i directius en empreses d'obra civil i edificació (Cap d'Obra, Jede de Producció, Cap de Grup, Assistències Tècniques, Control de Qualitat,...).
  • Càrrecs tècnics i directius en empreses de Fonamentacions i Estructures, Transport, Urbanisme, Medi ambient, Proveïment i Sanejament d'Aigua, Ports, Aeroports, Ferrocarrils, Carreteres,%u2026
  • Càrrecs tècnics i directius en empreses no directament relacionades amb la construcció (Empreses d'Assegurances, Bancs i Caixes d'Estalvi, Empreses Elèctriques, Empreses Gasísticas,%u2026)
  • Exercici lliure de la professió, realitzant projectes, estudis, consultes i peritatges demandats per empreses i clients particulars. Crear la teua pròpia empresa.
  • Administració Pública, Nacional, Autonòmica, Local i Organismes Internacionals.
  • Docència Universitària.

El perfil professional permet completar la formació tècnica dels titulats en l'àmbit de l'Enginyeria Civil i Enginyeria Tècnica d'Obres Públiques. El perfil investigador possibilita l'accés a Programes de Doctorat i altres postgraus de caràcter professional i/o de recerca atenent a la normativa vigent per a la realització de Tesis Doctorals.

Segons indica l'Ordre Ministerial, els estudis són de 120 crèdits ECTS, organitzats en dos cursos acadèmics i finalitzant amb la defensa, davant Tribunal Universitari, del Treballe Fi de Màster.

L'horari és de MATÍ per al PRIMER CURS i de VESPRADA per al SEGON CURS, de Dilluns a Dijous en tots dos casos, permetent d'aquesta forma la seua compatibilitat amb l'activitat professional d'aquells alumnes que la requerisquen. A més existeix la possibilitat de matriculació a temps parcial que permet realitzar la matrícula de menys assignatures en cada curs acadèmic.

Màster en Enginyeria de Camins, Canales i Ports


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464