Saltar apartados

normativa de matriculació

Normes per a la Matriculació de les ASSIGNATURES de PRIMER i SEGON CURS del Màster d'Enginyeria Geològica (Universitat d'Alacant)

1. GRUPS

La distribució d'horaris s'ha realitzat atenent a una organització de grups que permet que l'horari d'alumne no present, llevat d'error o omissió, solapes en la seua distribució horària de classes del Màster d'Enginyeria Geològica, tal com s'indica en el gràfic següent, atenent al fet que les assignatures siguen Obligatòries o d'Especialitat:

El grup de docència triat, en el cas que hi haja més d'un, serà el mateix per a la totalitat d'assignatures del curs.

Així, per exemple, l'alumne que trie l'horari de STP-1, PRO-1, PO-2, TG-C-L-3, obligatòriament haurà de matricular-se en els mateixos grups en la totalitat de les assignatures del curs.
Ha de tenir-se en compte que no en totes les assignatures existeixen els mateixos nombres de grups.

La sol·licitud de canvi de grup, degudament justificat, es podrà realitzar únicament en les dues setmanes següents a la data d'inici del curs acadèmic.


2. ASSIGNATURES D'ESPECIALITAT DE PRIMER CURS

  • L'elecció d'ESPECIALITAT DE PRIMER CURS comporta la matrícula de totes les assignatures corresponents doncs, d'una altra forma, no es podrà garantir que no hi haja solapes entre assignatures.

Màster en Enginyeria Geològica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464