Saltar apartados

Auditoria informàtica

És innegable la importància de les Tecnologies de la Informació (TU) en el nostre dia a dia. Per açò, cobra vital importància que els sistemes programari estiguen auditats convenientment, sent una tasca fonamental per a estalviar costos i aconseguir altes cotes de productivitat. Aquelles persones amb un Màster en Enginyeria Informàtica seran vertaders professionals de les TU que podran realitzar auditories establint i analitzant controls per a evitar riscos en l'ús de les TU.

Açò comporta una gran responsabilitat, per la qual cosa es tracta de treballs ben remunerats, els quals evitaran situacions com la qual recentment es va produir a Estats Units sobre la impossibilitat d'expedir visats per a entrar al país nord-americà. Concretament, no s'ha pogut realitzar l'expedició de visats a causa d'una fallada que ha impossibilitat "processar i transmetre les proves de seguretat obligatòries amb les dades biomètriques en les ambaixades i consolats" segons comentava John Kirby, portaveu del Departament d'Estat. Per a fer-nos una idea de la importància que té comptar amb professionals TU experts en auditoria informàtica que eviten aquestes situacions, només a Califòrnia, les pèrdues diàries per aqueix problema estan entre el mig milió i el milió de dòlars.

Més informació 

Màster Enginyeria Informàtica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464