Saltar apartados

Presentación

Vídeo promocional de los estudios de telecomunicación en la Escuela Politécnica Superior de la Universidad de Alicante 2019

Vídeo de presentació del Màster en Enginyeria de Telecomunicació 

Web del Màster en Enginyeria de Telecomunicació

El Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació substitueix al títol universitari d'Enginyer de Telecomunicació atenent a les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior. Aquest Màster permet completar la formació tècnica dels titulats en l'àmbit de l'Enginyeria de Telecomunicació i afins, alhora que orienta cap a la gestió tecnològica de projectes de Telecomunicació.

L'orientació del Màster és professional i investigador en tecnologies de telecomunicació. Els objectius del Màster són els establits en l'ORDRE CIN/355/2009 (BOE núm. 44, pàg. 18165, de 20 de febrer), del Ministeri de Ciència i Innovació.

El Màster en Enginyeria de Telecomunicació presenta una gran empleabilidad en el mercat laboral nacional i internacional. Les eixides professionals més habituals són:

  • Càrrecs tècnics i directius en empreses tradicionals del sector de les telecomunicacions (telecomunicacions, electrònica, informàtica, operadors de xarxes, consultoria TIC, robòtica...etc).
  • Càrrecs tècnics i directes en empreses no tradicionalment TIC (energies, aerronáuticas, sanitàries, defensa, seguretat, transport, oci, banca...etc)
  • Exercici lliure de la professió, realitzant projectes, estudis, consultes i peritatges demandats per empreses i clients particulars. Crear la teua pròpia empresa.
  • Administració Pública, nacional, autonòmica, local i organismes internacionals.
  • Docència relacionada amb les TIC.

El perfil professional permet completar la formació tècnica dels titulats en l'àmbit de l'Enginyeria de Telecomunicació i afins, alhora que orienta cap a la gestió tecnològica de projectes de telecomunicació. El perfil investigador possibilita l'accés a Doctorats i altres postgraus de caràcter professional i/o de recerca atenent a la normativa vigent.

L'horari és exclusivament a les vesprades (complements de formació aparte) . A més existeix la possibilitat de matriculació a temps parcial que permet realitzar la matrícula de menys assignatures en cada curs acadèmic.

 

Sello formato largo

 

Pla d'estudis resumit 

Màster universitari en enginyeria de telecomunicació


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464