Saltar apartados

Continuació d'estudis

El Màster Universitari en Desenvolupament de Programari per a Dispositius Mòbils habilita l'accés als programes de doctorat de l'Espai Europeu d'Educació Superior, per a la realització de la tesi doctoral.

El programa de doctorat amb major afinitat als continguts d'aquest màster, i per tant recomanat per a la continuació d'estudis, és el Doctorat en Informàtica en l'I. O. Recerca Informàtica .

 

Recerca

Diferents grups de recerca de la Universitat d'Alacant centren gran part de la seua labor investigadora en el desenvolupament de programari per a dispositius mòbils. Aquests grups participen a més amb docència en el màster:

  • Mobile Vision Research Lab (http://web.ua.es/mvrlab) Aquest grup centra la seua recerca en el desenvolupament d'aplicacions de visió artificial per a dispositius mòbils. Entre els projectes desenvolupats, es troba Aerial Obstacle Detection (AOD), una aplicació per a dispositius mòbils amb càmera 3D que el seu objectiu és ajudar a persones invidents a detectar obstacles aeris, com a tendals o branques d'arbres, que no poden ser detectats mitjançant un bastó o gos pigall. Aquest projecte va resultar guanyador en la modalitat  “Application Mobile for Good”  de    la VII edició dels guardons a la innovació de la Fundació Vodafone . Un altre projecte desenvolupat en aquest grup és SuperVision for Cardboard, una aplicació que permet convertir un dispositiu de realitat virtual de baix cost (Google Cardboard) en unes ulleres electròniques dirigides a persones amb dificultats visuals. Aquest projecte es troba disponible en l'App Store i en Google Play Market.
  • Pattern Recognition and Artificial Intelligence Group (http://grfia.dlsi.ua.es) : Dins d'aquest grup s'ha desenvolupat l'aplicació mòbil MirBot, disponible en App Store i Google Play Market, que ens permet classificar i reconèixer objectes a partir d'imatges preses amb la càmera del mòbil.
  • Informàtica Industrial i Xarxes de Computadors (http://www.dtic.ua.es/i2rc/index.html) : Aquest grup centra part de la seua recerca en domòtica i smart-cities, on l'ús de dispositius mòbils resulta fonamental, a més d'altres dispositius que conformen el que es coneix com a Internet Of Things (IoT), com és el cas dels iBeacons, i els serveis basats en comunicacions Bluetooth Low Energy (BLE).

Màster Universitari en Desenvolupament de Software per a Dispositius Mòbils


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/moviles_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464