Saltar apartados

Inscripció i matrícula

 

Preinscripció 

La inscripció del màster s'obrirà previsiblement al llarg del mes de març, a través del següent formulari en línia:

Formulari de preinscripció

Una vegada realitzada la preinscripció, en el termini aproximat d'una setmana et confirmarem per email si has sigut admès/a (excepte durant el mes d'agost). 

Nota: Pots preinscriure-t'hi encara que no hages finalitzat els estudis de Grau, però esperes finalitzar-los abans del començament del màster a l'octubre. En tal cas, en faltar alguna de la documentació necessària per a la matriculació (com seria el cas del títol de Grau), si compleixes els criteris d'admissió quedaràs en situació de" admès/a pendent de documentació", i en el moment en què presentes la documentació que falte podràs formalitzar la matrícula.

 

Matrícula condicional 

Es podrà realitzar la matriculació condicional en el màster en cas que després de la fase extraordinària de preinscripció quede alguna plaça vacant. En el següent enllaç (secció "Altres impresos") es poden consultar les instruccions i els impresos per a realitzar la sol·licitud de matricula condicional:

Instruccions i impresos per a matrícula condicional

 

Matrícula

Preu per crèdit (2018-19): 39,27 €

Nombre total de crèdits: 60 ECTS

Preu total (2018-19): 39,27 € x 60 crèdits = 2.356,20 €

 

Beques i ajudes

Pots consultar en aquest enllaç les diferents beques i ajudes que s'ofereixen per als estudis oficials de la Universitat d'Alacant.

A més de les anteriors beques i ajudes, si estàs treballant pots beneficiar-te del sistema de bonificacions de la FUNDACIÓ ESTATAL PER A LA FORMACIÓ EN L'OCUPACIÓ (Fundae) per a sufragar parcial o totalment el cost de matrícula del màster. 

Per a realitzar els tràmits necessaris, l'empresa pot contactar amb Marga Ruiz Botella (FUNDEUN, Universitat d'Alacant). Telèfon 96 590 38 33. fundeun@ua.es

Més informació: http://fundeun.es/servicio/gestion-tripartita/

 

 

 

Màster Universitari en Desenvolupament de Software per a Dispositius Mòbils


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/moviles_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464