Saltar apartados

Professorat

A continuació pots consultar el llistat de professors que imparteixen classe en el Màster, i prement sobre cada nom desplegar la seua fitxa amb informació de cadascun d'ells.

 

Fernández Costa, Ginés

 

Consultor de telecomunicacions amb més de 20 anys d'experiència en la definició de solucions tècniques i desenvolupament de productes a Europa, els Estats Units i Amèrica Llatina, desenvolupat estratègies d'evolució tecnològica, definint les estructures tècniques i organitzatives necessàries per a donar suport a noves generacions de productes i serveis de telecomunicacions. Direcció tècnica en projectes de transformació de coneixements d'enginyeria en eines programari destinades principalment al disseny i inventariat d'elements de xarxes de telecomunicacions, en ús en diversos operadors mòbils.

Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València, amb desenvolupament del projecte final en la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia (NTNU) en Trondheim.

Línies de treball: Aplicació de solucions programari a projectes de telecomunicacions. Automatització i optimització de processos.

Fitxa en la UA

 

Lucas Ibañez, Luis

Enginyer en Informàtica per la Universitat d'Alacant. Professor associat del Departament de Tecnologia Informàtica i Computació. Tècnic informàtic del Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada. Professor en el grau d'Enginyeria en Informàtica, grau en Enginyeria Multimèdia i Màster Universitari en Desenvolupament de Programari per a Dispositius Mòbils.

Línies de treball: Visió artificial, desenvolupament d'apps per a iOS i híbrides, desenvolupament d'aplicacions web, aprenentatge automàtic, deep learning, big data.

Fitxa en la UA

  

Muñoz Terol, Rafael

Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió, Enginyer en Informàtica i Doctor Enginyer en Informàtica per la Universitat d'Alacant. Professor Contractat Doctor en el Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant. Porta impartint docència en diferents assignatures de la matèria d'Enginyeria del Programari des de l'any 2005 en les següents titulacions oficials de la Universitat d'Alacant: Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (pla 2001), Enginyeria en Informàtica (pla 2001), Grau en Informàtica i Màster Universitari en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web. A més ha impartit docència en diferents assignatures oficials de la Universitat d'Alacant en les quals s'han fet ús de tecnologies de diferent índole com Java, PHP, .NET, iOS, Windows Phone, CSS/HTML, jQuery, etc.

Línies de treball: obtenció d'indicadors (KPIs) a partir del processament de grans volums d'informació estructurada (Big Data).

Fitxa en la UA

 

 

Belda Molina, José Antonio

Foto de perfil 

Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de València. Cap del Departament Tècnic del Sistema d'Informació Geogràfica de l'Ajuntament d'Alacant. Professor associat del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat d'Alacant des de 2003.

Línies de treball: Control de versions distribuïdes de dades geoespaciales. Ús de la informació geogràfica i de les dades geoespaciales en dispositius mòbils.

Fitxa en la UA

Colomina Pardo, Otto

Foto de perfil 

Llicenciat en informàtica per la Universitat Politècnica de València (1993). Professor Titular d'Escola Universitària en el Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. Ha impartit diverses assignatures relacionades amb la Intel·ligència artificial i també amb la programació i el desenvolupament web. Actualment coordinador de l'assignatura d'Aplicacions Distribuïdes en Internet del Grau en Enginyeria Informàtica. Professor des del 2001 del títol propi de "Expert en Desenvolupament d'Aplicacions Web amb Java EE i Javascript" en el qual imparteix l'assignatura de "Frameworks Javascript I"

Línies de treball: Desenvolupament d'aplicacions iOS. Desenvolupament d'aplicacions web. Robòtica i visió 3D.

Fitxa en la UA

Gallardo López, Domingo

Foto de perfil 

Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de València (1991) i doctor en Informàtica per la Universitat d'Alacant (1999). Professor Titular del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. Professor en el Grau en Enginyeria Informàtica, coordinador de les assignatures "Llenguatges i Paradigmes de Programació" i "Metodologies Àgils de Desenvolupament de Programari". Ha coordinat diferents cursos d'especialització de la Universitat d'Alacant com a "Programació Avançada en Java" i "Programació en Llenguatge Java". Director des de l'any 2001 fins a l'actualitat del Títol Propi de "Expert en Desenvolupament d'Aplicacions Web amb Java EE i Javascript", en el qual imparteix les assignatures "Frameworks de Persistència (JPA)" i "Components Enterprise (EJB)".

Línies de treball: Intel·ligència Artificial; Robòtica i visió 3D; Mapeado i localització en entorns indoor; Desenvolupament d'aplicacions iOS.

https://twitter.com/domingogallardo

Fitxa en la UA

Gallego Sánchez, Antonio Javier

Foto de perfil 

Enginyer en Informàtica i doctor en Informàtica Avançada per la Universitat d'Alacant. Professor associat del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics. Imparteix classes en l'actual Màster Universitari en Desenvolupament de Programari per a Dispositius Mòbils, en diverses assignatures del Grau en Enginyeria Informàtica, en cursos Ceclec i en els ja extingits cursos d'Expert i Especialista en Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius Mòbils. Participa en diversos grups de recerca de la Universitat d'Alacant en temàtiques relacionades amb la visió artificial i el reconeixement de patrons. També ha treballat en empresa privada en el desenvolupament d'aplicacions Android, aplicacions híbrides i llocs Web. Té més de 20 publicacions incloent revistes, conferències internacionals i capítols de llibre. A més ha escrit diferents materials online relacionats amb la programació d'aplicacions Android, aplicacions híbrides i llocs Web.

Línies de treball: Desenvolupament d'aplicacions Android; Aplicacions híbrides o Web per a dispositius mòbils; Visió artificial i IA en dispositius mòbils.

https://www.linkedin.com/in/ajgallego
http://www.dlsi.ua.es/jgallego/

Fitxa en la UA

Lozano Ortega, Miguel Ángel

 

Enginyer en Informàtica i doctor per la Universitat d'Alacant. Professor Contractat Doctor del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. Professor en el Grau en Enginyeria Multimèdia en l'assignatura Videojocs II. Coordinador de l'Expert en Disseny i Creació de Videojocs i de l'Expert en Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius Mòbils (iOS i Android). Director del Màster Universitari en Desenvolupament de Programari per a Dispositius Mòbils. Autor del lliure "Programació de dispositius mòbils amb J2EM", Ed. Servei de Publicacions de la UA, 2004, i de diferents materials online sobre iOS, Android i videojocs. Desenvolupador d'aplicacions per a Android i iOS i de videojocs amb Unity i Cocos2d-x. Director del grup de recerca Mobile Vision Research Lab. 

Línies de treball: Desenvolupament de videojocs per a dispositius mòbils; Aplicacions multimèdia; Ús de dispositius wearables, dispositius de TV i pantalles externes; Visió artificial en dispositius mòbils.

Tutories:

http://twitter.com/malozano1978

Fitxa en la UA

Pertusa Ibáñez, Antonio Jorge

Perfil 

Enginyer en Informàtica i doctor per la Universitat d'Alacant. Professor Contractat Doctor del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics. Sotsdirector de l'Institut Universitari de Recerca en Informàtica (IUII). Professor en el grau d'Enginyeria en Informàtica, Màster Universitari en Desenvolupament de Programari per a Dispositius Mòbils i Màster en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web. Desenvolupador de iOS i director del projecte MirBot. Membre del Grup de Reconeixement de Formes i Intel·ligència Artificial (GRFIA) de la Universitat d'Alacant.

Línies de treball: Visió artificial, desenvolupament d'apps per a iOS, aprenentatge automàtic, deep learning, processament digital de senyals.

www.dlsi.ua.es/pertusa

Fitxa en la UA

Puchol García, Juan Antonio

 

 

Màster Universitari en Desenvolupament de Software per a Dispositius Mòbils


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/moviles_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464