Saltar apartados

Practiques docents

Dins del programa de la major part de les assignatures existeixen tres tipus d'activitats pràctiques, sent:
  • Pràctiques amb ordinador: aquest tipus de pràctiques es desenvolupen en aules d'informàtica (un ordinador per cada alumne/a), on s'apliquen els coneixements teòric-pràctics apresos en classe a través d'aplicacions informàtiques específiques de prevenció de riscos laborals (PRL). Entre les utilitzades destaquen les aplicacions desenvolupades per l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene (INSHT), així com aquelles d'altres organismes nacionals i internaciones de reconegut prestigi en el camp de la PRL ( HSE, INAIL, INRS, NIOSH, etc.).
  • Pràctiques de laboratori: es disposen de laboratoris específics on realitzar activitats pràctiques (en grups de 3/4 alumnes/as) mitjançant equips de mesura ajustats a la normativa vigent de PRL, com són: sonòmetre, dosímetre, vibrómetro, luxómetro, termohigròmetre, instrumental per a mesurament de camps electromagnètics (CEM), bomba de baix i alt cabal, termoanemómetro, etc.
  • Seminaris: es compta amb la participació de diferents empreses especialitzades en camps propis i afins a la PRL, des de Serveis de Prevenció (propis i aliens), a fabricants, com per exemple d'eines, instrumentació, sistemes de ventilació o equips de protecció individual (exemples: Bosch, Casella, Soler & Palau, 3M ,etc.).

Màster en Prevenció de Riscos Laborals


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464