Saltar apartados

Presentació

Benvingut a la decima edició del Màster Universitari de caracter oficial per a les titulacions superiors en informàtica de la província d'Alacant.

Aquest Màster ofereix la possibilitat d'obtenir una especialització professional en el desenvolupament del programari que pot ser aprofitada per enginyers i enginyers tècnics d'Informàtica recentment titulats i per professionals informàtics en actiu que desitgen actualitzar els seus coneixements i habilitats.

El seu objectiu principal és que els alumnes obtinguen una formació metodològica en el camp de l'Enginyeria del Programari i una formació tècnica en les tecnologies pertanyents a les plataformes amb major projecció professional en la província com són Microsoft .NET, Java i Mac US X i iOS.

A més com a novetat, enguany poden rebre una formació en entorns de la Web 2.0 HTML5, CSS3, AngularJS, Bootstrap, NodeJS i JQuery, obtenint així la formació més adequada per a accedir al mercat laboral.

Cartel Master Web

Màster Universitari en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464