Saltar apartados

Presentació

Benvingut a la quinzena edició del

Màster Universitari Oficial de Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web (MasterWeb) 21/22

Cursa un màster oficial sobre les últimes tecnologies de manera completa o parcial, Tot això en funció dels teus interessos i disponibilitat.

El Màster Web de la Universitat d'Alacant s'ha dissenyat per a aquells professionals del món de les tecnologies de la informació que concocen la necessitat imprescindible d'amplliar i actualitzar els seus coneixements. El continu canvi en els requisits de formació per als professionals del món de les tecnologies fa imprescindible estar al dia per a adaptar-se als continus reptes professionals que planteja el mercat. El Masterweb incorpora en el seu programa els nous elements formatius que han aparegut amb força: microservicios, programació per a dispositius mòbils, cloud computing, seguretat, metodologies àgils de desenvolupament i moltes més que pots conèixer veient el programa formatiu del màster.

El Màster Web conté un programa pràctic on podràs aprendre de professionals contrastats les últimes tecnologies: Azure, Angular, Node JS, Visual.net, Android Studio, Ionic i moltes més.

Model docent

El Màster Web s'imparteix de manera pràctica. L'alumnes aprèn directament resolent els problemes que se li plantegen utilitzant la tecnologia objecte de cada sessió. Entenem que l'única manera d'aprendre un concepte tecnològic és utilitzar-lo com a mecanisme de la solució d'un problema. No es tracta solament de conèixer una tecnologia, sinó d'aprendre-la utilitzant-la.

El Treball Final del Màster permet integrar a l'alumne en un equip, amb tota la problemàtica que suposa, per a resoldre un problema complex.

Programa del Màster

El màster està format cobreix quatre branques que pots cursar de manera individual o íntegrament perquè pugues compaginar la teua formació amb les teues ocupacions professionals.

  • Metodologies programari i Big Data
  • Desenvolupament web amb .net i Azure
  • Desenvolupament Mòbil i Front-End amb Java i Javascript
  • Seguretat i Servidors web

Per a obtenir el títol del màster has de superar les matèries de les quatre branques i el Treball final de grau.

Pots conèixer el contingut de cadascuna de les assignatures que formen aquestes unitats en la pàgina corresponent.

Professorat

El claustre de professors del Màster Web de la Universitat d'Alacant aquesta format per experts de reconegut prestigi en la matèria. El professorat no sols té els coneixements tècnics de la tecnologia que imparteixen sinó a més tenen les aptituds pedagògiques que els permeten impartir-lo de manera amena i que siga de fàcil assimilació. Pots conèixer al nostre professorat i el seu currículum en la pàgina del claustre .

¿Vols saber més?

Si vols més informació sobre el màster i la seua metodologia, pots veure aquest vídeo resumeixen de presentació dels continguts per al curs 2021-2022.

Reproduir

Contacta'ns

En aquesta web pots trobar informació sobre els continguts que s'imparteixen en el màster, si tens qualsevol dubte o desaeas ampliar informació sobre el mateix no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic masterweb@eps.ua.es

Màster Universitari en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464