Saltar apartados

requisitos de acceso

Requisits d'accés

En ser un Màster Universitari oficial, segons la Normativa de la Universitat d'Alacant, per a accedir al Màster de Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web serà necessari una d'aquestes opcions ;

  • Estar en possessió d'un TÍTOL UNIVERSITARI OFICIAL ESPAÑOL o un altre expedit per una institució d'educació superior de l'EEES (Espai Europeu d'Educació Superior) que faculten en el país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de Màster.
  • Estar en possessió d'un TÍTOL D'EDUCACIÓ SUPERIOR ESTRANGER que haja sigut HOMOLOGAT al títol que permet accedir als estudis sol·licitats.
  • Estar en possessió d'un TÍTOL UNIVERSITARI obtingut en una Universitat o Centre d'Ensenyament Superior de PAÏSOS ALIENS A l'EEES, sense necessitat de l'homologació prèvia dels seus estudis. En aquest supòsit cal tenir en compte:

El Títol no homologat requereix un informe tècnic d'equivalència expedit per la Universitat d'Alacant (CONTÍNUA - Centre de Formació Contínua), pel qual s'haurà d'abonar la taxa corresponent.

L'accés per aquesta via no implicarà, en cap cas, l'homologació del títol previ que estiga en possessió el/la interessat/a, ni el seu reconeixement a altres efectes que el de cursar els ensenyaments de màster universitari.

Admissió al Màster

Els criteris de selecció en els quals es basarà la Comissió Acadèmica del Màster són:

(a) Estar en possessió d'una Titulació Superior o de Grau d'Informàtica, Matemàtiques, Enginyer de Telecomunicacions, Enginyer Industrial o àrees afins.

(b) Nivell de l'expedient acadèmic.

(c) Resultats acadèmics en assignatures afins al màster.

Màster Universitari en Desenvolupament d'Aplicacions i Serveis Web


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464