Saltar apartados

Presentació

Torre de control UA
Torre de control y hangar UA
Reloj%20de%20sol%20EPS
Simulador

La modalitat d'impartició del Grau Propi és presencial i la major part de les classes teòriques s'impartiran en el campus de la Universitat d'Alacant. Les pràctiques específiques i un cert nombre d'hores teòriques s'impartiran en les seus de l'entitat European Flyers (Base de Cuatrovientos en Madrid i Aeródrom de Mutxamel) que conten amb mitjans tècnics per a la instrucció de vol d'última generació. La Universitat d'Alacant conta per a la impartició d'aquest títol amb la col·laboració de la prestigiosa companyia de formació de pilotatge aeri comercial i operacions aèries European Flyers (Air Training Organization). Amb una economia global en expansió i amb la demanda de vols en continu creixement, l'ocupació en aerolínies i en la indústria de l'aviació viu el seu millor moment. Dacord amb els estudis i análisi del sector existeix una gran demanda de pilots en la actualitat i en els pròxims anys. El preu total del grau propi i tot allò que inlcou es pot consultar descarregant aquest fitxer i les possibilitats de finançament en aquest enllaç.

  • Objectius del títol

    Formar profesionals universitaris en el camp de l'aviació amb un coneixement ampli i precís per a exercir de manera profesional i segura les activitats relacionades amb l'operació i gestió de les aeronaus en vol, així com altres activitats pròpies de l'àrea d'operacions de vol d'una companyia aèria.
    Aquest Grau proporcionarà els coneixements i dotarà de les capacitats necessàries demandades per les empreses i institucions del sector aeronàutic, garantint una formació integral perquè l'estudiant supere els exàmens establits per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per a l'obtenció de la llicència de Pilot Comercial.

  • Informació general

Pilot d'Aviació Comercial i Operacions Aèries


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464