Saltar apartados

Empreses - Requisits

 

Les empreses/institucions que desitgen acollir-se al programa de pràctiques de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant hauran de complir els següents requisits:

  • Designar una persona responsable de realitzar el seguiment de l'estudiant durant les seues pràctiques, que serà el "Tutor d'empresa/Institució". El tutor de l'empresa/institució mantindrà contactes periòdics (personals, telefònics, fax o correu electrònic) amb el tutor docent amb la freqüència que tots dos acorden.
  • Assegurar-se que el contingut funcional de les pràctiques que ofereixen s'ajusten a l'acordat amb els tutors docents de les mateixes.
  • Comunicar al tutor docent qualsevol incidència que puga sorgir durant el desenvolupament de la pràctica.
  • En finalitzar les pràctiques, el tutor de l'empresa/institució haurà d'emplenar el formulari d'avaluació i remetre-ho al tutor acadèmic.

En finalitzar cada curs acadèmic, els tutors d'empresa/entitat tindran disponible en l'eina UACloud una enquesta de qualitat, que hauran d'emplenar que el seu objectiu és la millora dels programes de pràctiques.

El sotsdirector de Pràctiques en empresa es reserva el dret a anul·lar una plaça oferida o l'assignació d'un estudiant a una empresa/institució si s'observa que no es compleixen les condicions reflectides en l'oferta inicial d'aquesta plaça i es detecta que la pràctica no aconsegueix els estàndards establits en l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant.

 

Pràctiques en Empresa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9911

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://www.twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://www.facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464