Saltar apartados

Tutors, avaluació

L'alumne tindrà ajuda en la realització de les pràctiques, tant en l'empresa com en l'EPS. L'alumne estarà supervisat per dos tutors, un de l'EPS i un altre de l'empresa que serveixen d'ajuda i guia. Els dos tutors coordinaran de forma conjunyeix el desenvolupament i aprofitament de les pràctiques de l'alumne. Una vegada que l'alumne finalitze el període de pràctiques el tutor docent farà una valoració del treball que haja realitzat. Per a açò l'alumne ha de seguir els següents passos:

  1. L'alumne enviarà informes periòdics al tutor acadèmic amb l'objectiu que aquest puga realitzar un SEGUIMENT del treball realitzat.
  2. L'avaluació i qualificació de l'alumne es realitzarà conforme a la guia docent de l'assignatura de pràctiques externes. En qualsevol cas, la nota que pose el tutor acadèmic tindrà en compte tant el seguiment de la pràctica, l'informe del tutor de l'empresa i l'avaluació de la memòria de pràctiques.  
  3. L'informe del tutor de l'empresa es pot obtenir mitjançant UACloud (en desenvolupament, encara no disponible). En ell apareixen avaluats un conjunt d'ítems i una qualificació global orientativa. Alternativament, també es pot demanar al tutor en l'empresa que emplene el següent formulari i l'envie al tutor acadèmic.
  4. Respecte a la memòria de pràctiques, dir que la normativa estableix un termini màxim de 15 dies per al seu lliurament, una vegada finalitzat el període de pràctiques en l'empresa. El tutor docent revisarà aquesta memòria i li assignarà la qualificació en la pàgina web denominada “Acord de pràctiques”. Si la nota atorgada és de 10 i el tutor creu que pot optar a MH llavors ha de presentar-se a un tribunal avaluador format per tres professors.

 

Pràctiques en Empresa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9911

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://www.twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://www.facebook.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464