Saltar apartados

prevUA2015

imgcarrusel1
imgcarrusel3
imgcarrusel2
logoprevuaweb2

BIENVENIDA

La prevenció de riscos laborals s'està convertint en l'actualitat en una eina indispensable per a qualsevol empresa o entitat que realitza les seues activitats en una societat moderna per a la qual la informació, la formació, la seguretat i la salut dels treballadors han de ser la principal prioritat.

En aquest context, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant (EPS) ha implantat recentment en la seua oferta de titulacions el Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals, amb la finalitat de col·laborar en la tasca de formar a futures generacions de professionals de la prevenció, servint alhora de plataforma per al desenvolupament d'activitats que permeten una interacció de la societat amb els diferents actors que integren la prevenció.

Les presents Jornades de Prevenció de Riscos Laborals PREVUA2015: Situació de la prevenció a Espanya, impulsades per l'EPS, naixen amb idea de continuïtat, i pretenen ser un lloc de trobada per a tots els interessats en la prevenció: Empreses, col·legis professionals, institucions, investigadors de diferents àrees, alumnes o egressats d'estudis relacionats amb la prevenció.

Des de l'adreça de l'EPS us convidem al fet que participeu en PREVUA2015, esperant que us resulte una experiència enriquidora tant des del punt de vista professional com a personal.

Escola Politècnica Superior (Universitat d'Alacant)

prevUA2015


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464